СПФ для шкіри
Forum rules
You guys know the drill.
You guys know the drill.
-
ocxuk
СПФ для шкіри
Всім привіт, підкажіть, хто який спф для шкіри використовує? Хочу дійсно дієвий
-
ninol
Re: СПФ для шкіри
Цього літа я нарешті зрозуміла, що хороший догляд за обличчям не закінчується на сироватці чи кремі, адже шкіру потрібно ще й захищати від сонця. Раніше я користувалася SPF лише тоді, коли їхала на море, але після кількох тривалих прогулянок у місті вирішила зробити сонцезахист щоденною звичкою. Почала шукати косметику, яка не буде перевантажувати шкіру і водночас добре вписуватиметься у ранкову рутину. Так знайшла інтернет-магазин Malevich Care, де замовила сонцезахисну сироватку Banana Radiance Serum SPF https://malevich-care.com/spf мені сподобався саме формат сироватки, тому що вона має легку текстуру, швидко вбирається і не залишає помітного білого нальоту. Після нанесення шкіра має приємний доглянутий вигляд і легке сяйво, тому в деякі дні я навіть не використовую праймер. Особливо зручно було користуватися нею під час активних днів, коли багато часу проводила на вулиці та не хотіла наносити на обличчя кілька важких шарів косметики. Вважаю, що SPF потрібно використовувати не тільки під час відпустки, а регулярно, адже сонячне випромінювання впливає на шкіру і в місті. Для мене великим плюсом Malevich Care стало те, що в магазині можна знайти не лише SPF, а й очищення, сироватки, маски та креми для комплексного догляду. Після свого досвіду можу сміливо рекомендувати цей магазин тим, хто хоче зробити щоденний догляд більш продуманим і обов’язково додати до нього якісний сонцезахист.